Гороскоп для педагогів на 2019 рік:

  Гороскоп – жартівливий. Проте у кожному жарті лише частка жарту.

ОвниОсь хто у 2019 році буде «командувати парадом». І ніхто вам у цьому не завадить: ні перевірка з МОН, ні шкільна адміністрація. Але не думайте, що це так просто зійде вам з рук: тепер будете змушені організовувати усі шкільні лінійки, конкурси та інші святкові заходи. Так що у новому році у вас з’явиться новий фукціонал.
ТільціПопереду у вас чарівний рік, хоча будьмо чесними – інакше у вас не буває. Навіть навчальний план, який розробили у Міносвіти, чудесним чином буде відкоригований. Там, мабуть, хтось почув ваші побажання. От би ще учні тішили гарною поведінкою…Але не буває всього і одразу – має ж хтось додати ложку дьогтю у вашу величезну бочку з медом. Тому без турбот не обійтися.
БлизнюкиЗірки радять педагогам-близнюкам терміново взятися за вивчення іноземної мови. Навіть якщо ви викладаєте алгебру чи біологію. Якщо ви і не станете перекладачем, нові знання обов’язково вам знадобляться за кордоном. Так-так, попереду майорить подорож або стажування – але точно за межами нашої країни.
РакиРік загалом буде вдалим, хоча учні, скоріш за все, влаштують вам кілька випробувань. Щоб, так би мовити, дати вам можливість продемонструвати моральну стійкість. Якщо захочеться усе покинути – не піддавайтеся негативним настроям, просто продовжуйте робити те, що робите. А після цього справи різко підуть вгору, адже не дарма кажуть, що найтемніша ніч перед світанком.
ЛевиУ 2019 році на вас чекає багато конкурсів та, можливо, навіть доведеться стати членом журі. Протягом року ви відчуватимете себе незамінною людиною – жодний відповідальний захід у вашому освітньому закладі не обійдеться без вашої участі. Клопотів чимало, зате слова вдячності, загальна повага та премія вам забезпечені.
ДівиКому-кому, а Дівам у 2019 році пощастить – їм підвищать зарплатню. Хоча є й погана новина – частину грошей доведеться пожертвувати на дрібний ремонт у класі. А загалом гарний буде рік – спокійний та плідний.
ТерезиУ цілому вас чекає вдалий рік. Навіть двієчники візьмуться за голову та почнуть штурмувати підручники. Не знаємо, як їм це вдаватиметься, але за старання підвищити оцінку на 1-2 бали варто, правда?
СкорпіониУ цьому році вам знадобляться ваша працелюбність та витривалість – на вас чекає багато роботи та турбот. Тішить те, що вони принесуть свої плоди у майбутньому. Якщо цього року вам світить атестація чи сертифікація, то сміливо беріться – усе пройде чудово. Та й учні потішать – гарні оцінки отримуватимуть навіть ті, від кого ви найменше цього чекали.
СтрільціУсі знають, що Стрільці обожнюють мандрувати. Нічого не заважає вам робити це навіть під час роботи – влаштуйте учням пізнавальні екскурсії, походи в музеї. Діти будуть у захваті, і ви потішите себе новими враженнями. Весь навчальний рік стане для вас та ваших вихованців гарною та захоплюючою пригодою.
КозерогиЄдине, що ви маєте пам’ятати протягом року – учні вас обожнюють. Проте водночас їх лякає ваша суворість та вимогливість. Спробуйте проявити більше м’якості та чуйності – вам сподобається. І ваше спілкування та взаємини перейдуть на новий рівень.
ВодоліїВідомо, що майже усі Водолії «літають у хмарах майбутнього» та вигадують черговий геніальний план, який вплине на все людство. Проте у цьому році доведеться спуститися з небес на землю та зайнятися своїми учнями. Тим паче, вам є чим з ними поділитися. Поділіться своїм креативом з іншими, навчіть їх бути вільними і навчіть розрізняти свободу від вседозволеності.
Риби У цьому році у вас є всі шанси отримати звання «Учитель року» або ще якусь дуже престижну премію. І це не дивно: хто ще стільки часу присвячує своїй роботі? Можна піти й іншим шляхом – почати займатися репетиторством, заробити купу грошей та нарешті полетіти у Мексику або Шрі-Ланку. Що б ви не обрали – ваші друзі, знайомі і навіть учні обов’язково вас підтримають.

Немає коментарів:

Дописати коментар